Get Adobe Flash player
Catalan Afrikaans Basque Chinese (Traditional) Dutch English French Galician German Irish Italian Russian Spanish Swedish
Home Quiénes somos? EXPEDICIONS

EXPEDICIONS

Un dels trets distintius de l'AET sempre ha estat les expedicions espeleològiques.

argaiv1647

En els moments que viu actualment l'Espeleologia arreu del món, on sembla que els tradicionals

espeleòlegs hagin de deixar pas a les noves corrents "espeleïstes", que exploten únicament la vessant esportiva de l'activitat espeleològica, és quan cal més que mai, donar a conéixer les activitats científiques  que des de la nostra associació s'impulsen amb il·lusió i voluntat.

I és que, res més lluny de la realitat. El present no passa únicament per visitar cavitats sobradament conegudes. L'exploració de zones no topografiades de caviats conegudes, les desobstruccions, l´estudi i prospecció d'espais potencialment susceptibles d'albergar des de petits forats impracticables fins a autèntics sistemes de galeries en llocs encara "salvatges"... Impulsar això, és la única garantia de futur per a l'espeleologia, i és precisament el que fa periòdicament la nostra associació, sovint -s'ha de dir- sense el suficient suport de l'administració i pal·liant la manca de recursos amb sacrificis de tota mena, sempre en benefici de la ciència.

                                                                                                                                                                                                  -Raúl Blanco-

 

En aquesta secció anirem compartint els relats de les expedicions fetes. Des de les primeres fins la darrera feta al 2010. Esperem que serveixi de motivació pels nous descobridors d'aquest món.

                                                                                                                             

Expedició Tarragona – Equador, 1989. Crònica d’una aventura

Els SHUAR (1989). Convivència amb la tribu.