Get Adobe Flash player
Catalan Afrikaans Basque Chinese (Traditional) Dutch English French Galician German Irish Italian Russian Spanish Swedish
Home Recursos Noticias COVA SIFONS

COVA SIFONS

Propera "EXPEDICIÓ" 2012 COVA DEL SIFONS

argaiv1884

-Els Motllats, Prades 10,11,12 d'agost 2012-

 

alt

Companys,

 

estem muntant la visita a la Cova del Sifons per aquest agost, després d'acabar el curs de Barrancs nivell II. Molts l'haureu sentit anomenar pels més veterans de l'AET, i sabreu que és una cova que es fa un cop cada 10 anys....ja que acabes tant cansat i et surt el fang per les orelles...en fi, una experiència tant inel·ludible com inolvidable -espero no arrepentir-me d'aquestes paraules-

Doncs bé, convoquem als interessats/des a que agafeu el neoprè i us aneu fent plans i reserveu aquests tres dies (divendres-diumenge), o 2 dies o passar una tarda...com pogueu.

El planning seria aproximadament aquest:

1- Divendres a la tarda pujar amb 4x4 als Motllats, aparcar al costat de la cova i començar a muntar el campament i organitzar l'equip, toldo, , tendes, menjar, etc.

2- Instal·lar la bomba i tots els metres de manguera al primer sifó, i bombejar per torns durant tota la nit.

3- Endemà i amb el primer sifó buit, seguir avançant finjs al segon sifó, buscar l'antiga manguera entre el fang, desobstruir-la, i comnençar a buidar ininterrumpudament els sifons 2,3,4 fins arribar al 5.

4- Accedir a la zona nova i seguir avançant, fer pel·lícula, topografiar, etc...

Tot això per torns de 2 persones dins i gent a fora amb la bomba, amb el neoprè a l'aigua i mentres tant al campament anar fent cervesetes i demés.

 

Què us sembla? A veure si som prous!!!